2023 Yılının Pantone Rengi "Viva Magenta" Oldu

09 Şubat 2023
2023 Yılının Pantone Rengi

2023 yılının Pantone rengi "Viva Magenta" oldu. Her yıl sektörlerin renk seçimlerinde etkili olan ve trendlerde kendisini gösteren Pantone renklerinin bu yılki ismi Pantone Color Institute tarafından 18-1750 Viva Magenta yani “Alışılmadık bir zaman için alışılmadık bir ton” olarak belirlendi.

pantone 2023 rengi

Kaynak: Pexels

2000 yılından bu yana uzmanların bir araya gelerek belirledikleri ve Pantone renk kataloğunda bulunan seçkiler, o yılın sosyal, ekonomik, kültürel gibi birçok etkene bağlı olarak belirlenmektedir. Bu yıl ise kırmızı renk ekseninde bulunan Magenta karşımıza çıkan renk tonu olarak yerini aldı. “Alışılmadık bir zaman için alışılmadık bir ton” adıyla geçtiğimiz yılın durağan renk tonlarına karşın, 2023 senesinde güçlü etkilerin ve sıra dışı tasarımların habercisi olarak göze çarpmaktadır. Tonlarında canlılık barındıran ve kökleri doğaya dayanan canlı kırmızısıyla 2023 yılının ilham verici ve korkusuz rengi olarak karşımıza çıkıyor.

viva margeta

Kaynak: Pexels

Canlılık ve tutkunun bir yansıması olan Viva Margeta, mor, kırmızı, vişne, mürdüm ve pembe tonlarını sevenlerin tercih edeceği bir ton!

Eğer Viva Margeta ve bu tonları seviyorsanız ve 2023’ün renk trendini yatak odanızda görmek isterseniz; size önerimiz Shine Cherry 11 parçadan oluşan yatak seti! 

zebra casa shine çeyiz seti

Zebra Casa Shine Çeyiz Seti

Yatak odanızı Shine 11 Parça Çeyiz Seti ile parlatın! Altın tozu serpilmiş gibi parlayan kumaşıyla göz kamaştırıcı bu setin içerisinde; yatak örtüsü, dekoratif yastık kılıfı, kırlent, nevresim, çarşaf, 2 adet nevresim yastık kılıfı, 2 adet dekoratif yastık kılıfı ve triko battaniye bulunmaktadır. 

zebra casa shine çeyiz seti   shine cherry

Zebra Casa Shine 11 Parça Triko Battaniyeli Çeyiz Seti

Paylaş :
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.